Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(670 niezalogowanych)
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
B.K. napisał:
[quote]dj68 napisał:

a nie wziąłeś pod uwage tego,ze poprostu sie komus nie spodobałes...ja miałam tak w banku nordea..starczy jeden nawiedzony norweski rasista który coś moze..i ha det bra

To jest biznes a nie konkurs pieknosci. Zostales chlopie wykorzystany do realizacji projektu i tyle. Firma szukala kogos na 4 miechy, wiec co ci mieli powiedziec , ze jestes chujowy?
Potrzebowali pracownika to ci kadzili. Taki system. Jestem przekonany, ze nie jestes mistrzem swiata w tym co robisz, poniewaz zajebistego zawodnika nikt w ten sposob nie luzuje,
Ale fajnie sobie potrafisz wytlumaczyc jak jestes dobry
Nie zginiesz, choc przygoda zaczyna sie na nowo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów

(dj68)
Nowicjusz
Aha , z powodów w/w . , jestem hydraulikiem , zapomnieliście o polskim piwie !!! jak ja bym spił Bosmana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów

(dj68)
Nowicjusz
No nie jestem mistrzem świata , ale po tym co widzę to poziom umiejętności i wiedzy polskich hydraulików przewyższa poziom norweskich .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
dj68 napisał:
No nie jestem mistrzem świata , ale po tym co widzę to poziom umiejętności i wiedzy polskich hydraulików przewyższa poziom norweskich .

Skoro Yatska wciaz trzymaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
dj68 napisał:

Skoro Yatska wciaz trzymaja

mnie trzymaja bo jesli chodzi o prace to "znornialem" do reszty... nie spinam bez potrzeby nawet jak jest ewidentny babol... mowie ze babol i tyle, a robie dalej zgodnie z projektem... montujac tylko robie tak zeby pozniej latwo zdemontowac albo szybko poprawic bo wiem gdzie tkwi problem ) i tyle... nie spinam sie, nie denerwuje, nie krzycze, nie kurwuje, wyjebane jajeczka mam... nie moj gaz, nie moja ropa, platne mam na godzine )))) a dodatek akordowy od calosci jest liczony wiec kioka koron w te czy we wte nie zrobi roznicy, a ja przynajniej jestem zdrowszy ) tu nie PL!!!!

ps. pozniej mozesz sie madrowac miedzy swoimi i pokazac im gdzie ich miejsce... ale to okresie probnym!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
dj68 napisał:
moj ojciec zwykl mawiac: materialy jak z NASA, wszystko niby Hi-tech a i tak robia instalacje jak u nas za Geirka debile....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok